DomeinKantoor
Premium domeinnamen voor ambitieuze ondernemers

Werkwijze

DomeinKantoor helpt al meer dan 20 jaar bedrijven, overheden en particulieren aan premium domeinnamen. Middels ons grote netwerk aan domeinnaamportfolio-eigenaren, -handelaren en -investeerders hebben wij toegang tot duizenden premium domeinnamen.

Zodra er een aanvraag bij ons binnenkomt gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar domeinnamen die overeenkomen met de criteria van de opdrachtgever. Bij het vinden van de juiste domeinnaam houden wij rekening met het budget, het concept en de marketingstrategie.

De opdrachtgever ontvangt van ons vervolgens binnen 7 dagen gratis een offerte met minimaal 3 domeinnamen die overeenkomen met de zoekopdracht. Onze diensten zijn voor de opdrachtgever volledig gratis. Wij rekenen bij een succesvolle bemiddeling geen courtage aan de opdrachtgever.

Zodra de opdrachtgever akkoord geeft op overname van één of meerdere domeinnamen zetten wij het aankoopproces in gang. De opdrachtgever ontvangt van ons een koopovereenkomst met daarin de details van de aankoop.

Zodra de betaling van de opdrachtgever én de authorizatiecode/verhuiscode van de verkoper bij ons binnen zijn, dragen wij de domeinnaam over aan de opdrachtgever en betalen wij de verkoper uit. Zowel de opdrachtgever als de verkoper hebben bij ons de zekerheid van een veilige overdracht.

Waarom samenwerken met DomeinKantoor een goed idee is:

- Gratis en vrijblijvend
  » Zelfs bij een succesvolle bemiddeling betaalt u ons niets.

- Snel resultaat
  » Binnen 7 dagen de eerste offertes.

- Veilige overdracht
  » Wij kunnen indien gewenst als escrow dienen.

- Wij zorgen voor een koopovereenkomst

- Anoniem aankopen
  » Wij communiceren met de verkoper, zodat u anoniem blijft.

- Alleen premium domeinnamen
  » Met deze domeinnamen maakt u het verschil in uw online marketing en geeft u uw concurrenten het nakijken.Neem contact met ons op

Waarom samenwerken met Domeinkantoor ?

  • GRATIS BEMIDDELING

    Bij DomeinKantoor betaal je niets. Je ontvangt vrijblijvend offertes voor premium domeinnamen die aansluiten bij jouw wensen en diensten. Zelfs wanneer je besluit om een domeinnaam aan te kopen rekenen wij geen courtage.

  • VEILIG AANKOPEN

    Dit houdt in dat jij als koper gewaarborgd bent. Wij zorgen voor een veilige overdracht tussen koper en verkoper.

  • SNELLE RESULTATEN

    Binnen 7 werkdagen ontvang je van ons de eerste offertes voor premium domeinnamen die aansluiten bij jouw wensen en diensten. Na akkoord op één of meerdere offertes kan een domeinnaam al binnen 24 uur op naam staan.

© 2023 | Domeinkantoor.be